Forum Activity for @american

american
@american
18 Aug 2016 10:20:52AM
28 posts

Site (blog) News Display from home page not showing..


Using Jamroom

Not having any luck finding the code.

my skins/jrNova/blogs.tpl and blogs_row.tpl files do not have any of the code you want me to replace..

Am I looking at the wrong files..
see attached files:
skins_jrNova_blogs_tpl.pdf - 4KB
american
@american
16 Aug 2016 11:50:32AM
28 posts

Site (blog) News Display from home page not showing..


Using Jamroom

From home page

Americanbands.com go to site news click on title..
american
@american
16 Aug 2016 11:36:01AM
28 posts

Site (blog) News Display from home page not showing..


Using Jamroom

when you click on the tittle it does not go to article..

it goes here: http://americanbands(.)com/blogs/search/78/yamaha-band-competition-2016

I think it should be directed here:

http://americanbands.com/jdaris/blog/78/yamaha-band-competition-2016

Is this a bug or just my set up.

TIA





http://americanbands.com/jdaris/blog/78/yamaha-band-competition-2016
updated by @american: 21 Nov 2016 11:25:12PM
american
@american
04 May 2016 10:25:36AM
28 posts

Need a fresh copy of Nova skin and theme for a Jamroom V4 site


Installation and Configuration

Apologies.. I was clicking on the "download now" graphic.

All good.

It's been a while.
american
@american
03 May 2016 01:51:58PM
28 posts

Need a fresh copy of Nova skin and theme for a Jamroom V4 site


Installation and Configuration

Hi.. I'm wanting to download a copy of the Jamroom 4 Cluster Server.. no luck.

I have the license and all other info, the link is active as "download now" but it does not download.

is this a glitch.
american
@american
11 Apr 2016 09:33:55AM
28 posts

Need a fresh copy of Nova skin and theme for a Jamroom V4 site


Installation and Configuration

Thanks for the heads up Paul but the link is dead at the download

Green but nada

http://archive.jamroom.net/Downloads4_Core

Can you fix it.
updated by @american: 11 Apr 2016 09:40:12AM
american
@american
11 Apr 2016 02:53:07AM
28 posts

Need a fresh copy of Nova skin and theme for a Jamroom V4 site


Installation and Configuration

I have a site that is still on V4 But it seems my latest version copy of Nova has been corrupted. It was purchased a while back. Is it possible to get a copy.

TIA.
updated by @american: 14 Aug 2016 01:39:03PM
american
@american
07 Feb 2015 12:41:28PM
28 posts

Jb Servers Hosting , Are they still operational? My site is down and there not answering me


Jamroom Hosting

michael:
JB servers is not related to Jamroom. They were the recommended host for Jamroom 4. They used to be very active in the Jamroom forums, but are not affiliated with Jamroom.

Its a totally different company with different staff. You will have to contact them about the issue.

I do use a JB Servers reseller account personally and all my domains seam to be functioning normally.

Michael..

I have had no response on a trouble ticket fro over 48 hrs. That is unusual. DJ has always responded promptly. Have you heard anything lately.
american
@american
08 Jan 2014 06:24:13PM
28 posts

Invalid template: jrSolo_audio_player.tpl


Installation and Configuration

Ok.. found the jrsolo available to me in my purchases... Downloaded to my server and Voila!

Thanks.. will that be the norm when purchasing a soloartist pack...

But... There is an issue with headers.. From home.. band.. (header is showing.url says: kostasdaris.com/kostas

Click on sub link.. blog shows but no header and in the url /kostas folder is not there.. It's /blog..

same issue with gallery.. But from home page click on album cover .. header is there and a user profile also..

It's like the full JR version with 2 navigation.. profile and home..

Are some folders messed up..

TIA

PS: is there a way to set a code to show other language for song info in the player..




updated by @american: 08 Jan 2014 06:27:36PM
american
@american
08 Jan 2014 05:45:21PM
28 posts

Invalid template: jrSolo_audio_player.tpl


Installation and Configuration

Anything on this.. Still have this issue:

It does not appear you have a valid license for an item in the bundle: jrSolo

sent email to support.
updated by @american: 08 Jan 2014 05:47:19PM
1