Forum Activity for @thoiruddin

mtcore
@thoiruddin
15 Sep 2015 02:27:25AM
31 posts

From local host to web server


Installation and Configuration

Hi,

Sorry for the late reply. Let me check it first, and if something happen I try to post it here again. Lately, I got lot of work to do, can't spend my time with Jamroom skin. Need to change it first.
mtcore
@thoiruddin
17 Aug 2015 01:53:28AM
31 posts

From local host to web server


Installation and Configuration

Hi,

Thanks for you answer. How about cache? Long time ago, I make installation from my localhost machine for me to redesign the theme I purchase here. But, what I got is, the problem come from cache and sometime I can't login to admin panel. How to manually delete the cache?
mtcore
@thoiruddin
12 Aug 2015 07:24:35PM
31 posts

From local host to web server


Installation and Configuration

Hi,

Sorry if I double post or re-post this kind of problem again. I already use search function to see this problem, but there is no answer about this. I would like to know, how can I upload or backup database from my jamroom localhost for me to upload it back to my web server.
updated by @thoiruddin: 16 Oct 2015 11:23:26PM
mtcore
@thoiruddin
20 Aug 2014 02:50:18PM
31 posts

Update Failure


Installation and Configuration

Hi,

Thank you, everything was okay. I think so @brian, maybe I will change my hosting provider.
mtcore
@thoiruddin
20 Aug 2014 05:20:23AM
31 posts

Update Failure


Installation and Configuration

douglas:

You shouldn't have to re-install... Try just uploading the latest version of the jrCore and jrMarket place modules. After uploading, run the Integrity Check tool and clear caches. You should then be able to update the rest of your modules through your ACP > Marketplace.

Hope this helps!

Oh my, I'm afraid my server can't wait this kind of waiting. By the way, if I upload the modules, my System Check appear FFMPEG in RED color.
mtcore
@thoiruddin
19 Aug 2014 10:57:58PM
31 posts

Update Failure


Installation and Configuration

Hi,

I want to update my latest modules, but the installation take long time. And I do try manual update (extract modules I purchased), but the Core modules like Marketplace, didn't update on my site. Even after I cancel that, I check my System Check and come lots of error like, FFMPEG working before, but now I have to make fresh installation to make it work properly.
updated by @thoiruddin: 20 Sep 2014 07:54:13PM
mtcore
@thoiruddin
30 Jul 2014 11:34:03AM
31 posts

Jamroom's 11th birthday - 25% off special


Announcements

Happy Birthday Jamroom :)
mtcore
@thoiruddin
29 Dec 2013 02:13:01AM
31 posts

What is this in Profile Forum Modules?


Installation and Configuration

Hi,

Thank you very much. Everything work perfect now.

"no users currently active in this forum"

This is the error that I been had before.

Regards,
MTCore
mtcore
@thoiruddin
27 Dec 2013 07:36:06PM
31 posts

What is this in Profile Forum Modules?


Installation and Configuration

douglas:
Have you modified any of the modules/jrForum/templates files or are you over riding any of those templates in your skins directory?

No I'm not. I just change my footer link on skin section only.
mtcore
@thoiruddin
27 Dec 2013 07:35:06PM
31 posts

What is this in Profile Forum Modules?


Installation and Configuration

brian:
You're running old versions of either the Forum, or the Core, or you are using an old custom forum template. Make sure in the "Templates" section for the forum module you do not have any customizations active, or "reset" them so they update to the latest template.

Hope this helps!

I already update to the latest version using Update All Item button. But it's still appear on my forum. As I know, the latest version for elastic skin is 1.0.1 and I didn't make any customization for forum template.
1