new server not sending emails internal or external config

soaringeagle
@soaringeagle
2 years ago
3,285 posts
upgraded my server again (needed more ram performance scores roughly 4700+)
but new servers not sending emails on any of my 3 jr sites!
ive tried internal (whats it use sendmail? i'm wondering if somethings not installed ..and should be checked in system check) and external smtp
been trying for days
admins say test mails sent by script or command line are working through smtp
should the email id be the fiull email?
old server worked on internal just fine
so what might not be installed or configured that would prevent internal from working


--
soaringeagle
head dreadhead at dreadlocks site
glider pilot student and member/volunteer coordinator with freedoms wings international soaring for people with disabilities

updated by @soaringeagle: 15 Mar 2020 10:13:19AM
michael
@michael
2 years ago
7,332 posts
Check the servers error logs for hints on that one. If php is complaining about something it should turn up in the
ACP -> DASHBOARD -> ACTIVITY LOGS -> ERROR LOG

but if php thinks its been sent then something at server level is blocking it then there may be no php level error.
soaringeagle
@soaringeagle
2 years ago
3,285 posts
no errors
so wqhat else could it be
ive tried every combo of settings but defaultused to always wqork


--
soaringeagle
head dreadhead at dreadlocks site
glider pilot student and member/volunteer coordinator with freedoms wings international soaring for people with disabilities
soaringeagle
@soaringeagle
2 years ago
3,285 posts
nothing in logs
when you use default. whats used what are dependencies that might be missing?


--
soaringeagle
head dreadhead at dreadlocks site
glider pilot student and member/volunteer coordinator with freedoms wings international soaring for people with disabilities

Tags