error loading media url

soaringeagle
@soaringeagle
last year
3,285 posts
i know i had this issue before..a year or 2 ago
i believe its a litespeed setting or php
maybe fast-cgi vs some other handler
i really cant remember
but it happens on uploaded videos like this
https://www.dreadlockssite.com/soaring-eagle/uploaded_video/375/crazy-dread-that-formed-in-1-day


--
soaringeagle
head dreadhead at dreadlocks site
glider pilot student and member/volunteer coordinator with freedoms wings international soaring for people with disabilities

updated by @soaringeagle: 15 Jul 2020 01:32:11AM
paul
@paul
last year
4,217 posts
The popup error was being given when the actual problem was a 'permissions' error. This has been fixed the the next release of the Core, Audio and Video modules. Not sure when that might be as yet, but maybe in the meantime check the user viewing the video has correct access to it.
hth


--
Paul Asher - JR Developer and System Import Specialist
soaringeagle
@soaringeagle
last year
3,285 posts
the person was me, the master admin and one who uploaded it


--
soaringeagle
head dreadhead at dreadlocks site
glider pilot student and member/volunteer coordinator with freedoms wings international soaring for people with disabilities
michael
@michael
last year
7,332 posts
The url from the video in your link points to:
https://www.dreadlockssite.com/uploaded_video/stream/video_file/375/file.m4v

The error reads 503 Service Unavailable when trying to access it. That error is not coming from jamroom.

Check the server logs to see if it has any clues as to what the error is complaining about.

--edit--
the video just before that one, does play for me:
https://www.dreadlockssite.com/uploaded_video/stream/video_file/374/file.m4v

--edit--
And the one after plays too:
https://www.dreadlockssite.com/uploaded_video/stream/video_file/376/file.m4v
updated by @michael: 13 Apr 2020 07:32:22PM

Tags