solved Embed Slides to A Group Page

Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
4 months ago
25 posts
Hello,

We can embed Google Slides to a blog, but not to a group page.
When you embed a Google Slide to a group page, at first it seems to work fine (in preview mode).
But after you finish inserting the embed codes and click 'Create New Group Page' or 'Update' button, it will disappear.

Please give us advice.
Thank you.

updated by @semi-palar: 22 Feb 2022 02:08:07AM
paul
@paul
4 months ago
4,292 posts
Can you post the code you are trying to insert so that we can try it on a test site?

(Use BBCode to do this - Click on the Help button below)

Thanks


--
Paul Asher - JR Developer and System Import Specialist
Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
4 months ago
25 posts
Here is the embed code:

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRjfQy4O6UNOU82PrWtNFsKwNmuCIUc_ajasjUi-TEaYTVrZzpxuWx4hvluP7pYmJ9meto92-DTZUlG/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="308" height="173" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Thank you
Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
25 posts
Hi,

Have you figured out how to embed slides to a group page?

Thank you
douglas
@douglas
3 months ago
2,719 posts
Do you have the IFrame Control module installed?

https://www.jamroom.net/the-jamroom-network/networkmarket/116/iframe-control

You'll need that installed and configured in order to add that code.

If it is not installed, you can install it from your Jamroom sites Marketplace.

Hope this helps!


--

Douglas Hackney
Jamroom Team - Designer/Developer/Support
FAQ-Docs-Help Videos
Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
25 posts
Yes, we have the IFrame Control installed.
But like I mentioned earlier, we can embed Google Slides/Docs/Sheets to a blog but not to a group page.
Have you tried it yourself on a test site?

Thank you
douglas
@douglas
3 months ago
2,719 posts
Yes, it is working on my dev site with the code you've posted here.

In your ACP > Site > iFrame Control > Allowed Domains have you added docs.google.com and google.com to the list?

Hope this helps!


--

Douglas Hackney
Jamroom Team - Designer/Developer/Support
FAQ-Docs-Help Videos
Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
25 posts
Oh, it's working on your dev site.

We have added the domains and it still won't work.
What else could be the problem? We really need this for our community.
2022-02-21.png
2022-02-21.png  •  41KB

douglas
@douglas
3 months ago
2,719 posts
Check that you have iframe added to your ACP > Core > System Core > Quota Config > Allowed HTML Tags field.

Hope this helps!


--

Douglas Hackney
Jamroom Team - Designer/Developer/Support
FAQ-Docs-Help Videos
Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
25 posts
It is working now.
Thank you so much. 🙏

Tags