flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
Hy,
i create a new page. ok that works but i doesn´t see the new page in browse existing pages button.

any ideas?
updated by @decksharks: 04/19/14 07:30:16AM
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
flamegate:
Hy,
i create a new page. ok that works but i doesn´t see the new page in browse existing pages button.

any ideas?

If you are creating the page as an admin user, then there are 2 "types" of pages:

- pages for the "site" - these will show in the "browse existing pages"
- pages for your profile - these are selectable (and modifiable) on your profile

Hope this helps!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
nope. both versions will not shown in the browse existing pages. but i see int the data store browser
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
We're running the latest version here on Jamroom.net and I don't see any issues - the site level pages are showing properly in the "Browse Existing Pages" tool. Have you updated your system to the latest releases?

Thanks!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
jep brain. i dont know why.

want you take a look?

any mail adress?
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
flamegate:
jep brain. i dont know why.

want you take a look?

any mail adress?

Have you created any "site" level pages? You will not see any pages in the "browse existing pages" section if you only have pages on your profiles.

Let me know if that helps.


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
nope. but i see the select option values in the dropdown are

Page is visible on Main Site
Page is visible on Profile



maybe value 1 or 2
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
If you have not created any pages where you have set it to "Page is Visible on Main Site" then you will not see any thing in the browse existing pages section.

Hope this helps!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
i have 10 pages created and set to Page is Visible on Main Site. :(
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
flamegate:
i have 10 pages created and set to Page is Visible on Main Site. :(

Something is wrong then. You can send me your master login and password to brian [at] jamroom [dot] net.

Thanks!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
send my mail from my gmail adress

thanks brian!!!! :)
updated by @decksharks: 03/17/14 02:27:26PM
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
OK - you should be fixed. For some reason the "choices" value that had been saved for the page_location select field in the jr_jrcore_form table was wrong (it was not setup as an array, but a string) - this was causing the value to be incorrect when the page was created for the "site". I manually updated them and you should be good to go.

Hope this helps!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net

updated by @brian: 03/17/14 02:54:22PM
MAD
MAD
@madc
9 years ago
600 posts
How did you fix this exactly @brian?
I have the same problem.
My TOS page I created is showing in the Datastore but not in Browse existing pages.
Not sure when this happened as it was showing.


--
~ https://punkbandpromotions.com ~
Check us out for all your Punk/Alternative Music!
Check us out on Facebook:- https://facebook.com/PunkBandPromotion
flamegate
flamegate
@decksharks
9 years ago
19 posts
thx Brian! Amazing :)
brian
@brian
9 years ago
10,008 posts
MAD©:
How did you fix this exactly @brian?
I have the same problem.
My TOS page I created is showing in the Datastore but not in Browse existing pages.
Not sure when this happened as it was showing.

Check in the jr_jrpage_item_key table, and look for the "key" called page_location - it should be set to "1" if the page shows on a profile, or "0" if the page shows on the site. In this instance all the pages that were supposed to show on the site had a value of "Show Page on Main Site" instead of "0" (in other words they had the text of the select item instead of it's value). So first up, just change those entries to 0.

Then, go into the jr_jrcore_form table and find the entry for jrPage -> page_location (in the "module" and "name" columns) and make sure the "options" column is set to:

["Page is visible on Main Site","Page is visible on Profile"]

anything else is wrong.

I'm not sure how it was setup wrong, but I suspect a very early version of the module was using the wrong data structure for the options array.

Hope this helps!


--
Brian Johnson
Founder and Lead Developer - Jamroom
https://www.jamroom.net

updated by @brian: 03/18/14 06:04:30AM
MAD
MAD
@madc
9 years ago
600 posts
brian:
Check in the jr_jrpage_item_key table, and look for the "key" called page_location - it should be set to "1" if the page shows on a profile, or "0" if the page shows on the site.
This was set to 1 so I changed it to 0
Thought the TOS was meant to be displayed on the site?

brian:
Then, go into the jr_jrcore_form table and find the entry for jrPage -> page_location (in the "module" and "name" columns) and make sure the "options" column is set to:
["Page is visible on Main Site","Page is visible on Profile"]
This is set right

Changing it to 0 showed it in the ACP
So looks like thats fixed it


--
~ https://punkbandpromotions.com ~
Check us out for all your Punk/Alternative Music!
Check us out on Facebook:- https://facebook.com/PunkBandPromotion

Tags