Contents not showing while accessed through tags and

Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
31 posts
Hi there everyone. Hope you all are doing well.
Another question for me. is relating to content filtering through tags and content categories via the tabs that are available that has the same tag.
Attached are two screen shots. First one is the one that showed all the contents that have the same tag. Shown is the contents based on tag : Pendidikan (education). On the top we find tabs that sorts the content based on the tags.
But when I chose on one of the tabs, for example [Blog], it opens a new page that showed all the contents but it doesn't show the title of the contents just listed all the content and showed the category insted (2nd screen shots). In this case the category is AtomicEssay.
Is there any way that we can fix this?

Please advise and many thanks in advance.
Best Regards, Andy

updated by @semi-palar: 11/24/23 09:29:28PM
michael
@michael
3 months ago
7,664 posts
The items on the ALL TAG page should be being displayed using their modules item_list.tpl file.

Whatever module is outputting the items in the screenshot, check what is in its item_list.tpl file There may be a better way to format it or it may just not have much information.
2023-11-27_13-00.jpg
2023-11-27_13-00.jpg  •  118KB

Semi Palar
Semi Palar
@semi-palar
3 months ago
31 posts
Thanks Michael. Could you point out further how and where I can cek the item_list.tpl file? Thank you in advance.
michael
@michael
3 months ago
7,664 posts
Probably this doc is what you're after

Docs: Altering a modules template
https://www.jamroom.net/the-jamroom-network/documentation/module-developer-guide/1051/altering-a-modules-template

and whenever working with templates the {debug} is always useful.

Docs: {debug}
https://www.jamroom.net/the-jamroom-network/documentation/module-developer-guide/1477/debug

Tags